Je bekijkt nu DA-SH is drie maanden

DA-SH is drie maanden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Onze winkel is nu drie maanden open! Na een hele korte aanloopperiode zijn we eind augustus open gegaan en het was meteen volle bak. Bijna alle eerstejaars studenten van IO zijn langs geweest om een tas te kopen met de door de docenten voorgeschreven artikelen en ouderejaars en staf waren blij dat ‘ hun winkeltje’ weer open was.

In de eerste weken liepen we allemaal nog met mondkapjes en volgden de pijlen op de vloer met de verplichte looproute, maar al snel mochten we ons vrijelijk door het gebouw bewegen.

Nu, drie maanden later, hangt ons weer een nieuwe lockdown boven het hoofd. We hopen met z’n allen dat het Hoger Onderwijs dit keer gewoon door mag blijven gaan, mondkapjes vinden we geen probleem! Maar alsjeblieft, alsjeblieft… juist nu het weer zo gezellig is bij IO willen we dat graag zo houden. We willen met onze winkel een centraal punt blijven waar je in de pauze even kan binnenlopen voor een marker of een boek. Laten we hopen dat we niet de deur moeten sluiten.

In afwachting op de persconferentie van morgen zijn we nu druk bezig om onze webshop in de lucht te krijgen, want dat was er in alle hectiek van de afgelopen maanden nog niet van gekomen. We hopen dat de webshop niet nodig zal zijn, dat we jullie gewoon de komende tijd in onze winkel ontmoeten, maar als het er dan toch van komt, dan willen we jullie natuurlijk graag op afstand voorzien van alles wat jullie nodig hebben.