Hoe kan ik iets retour sturen?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, retour te melden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen met indien mogelijk een opgaaf van de reden van retrounering. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de originele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in ongebruikte staat en indien mogelijk originele verpakking aan Delft Academic Shop geretourneerd te worden. Wij raden je in alle gevallen aan de verpakking zorgvuldig open te maken en proberen deze zo heel mogelijk te houden, de verpakking tijdelijk te bewaren en direct te controleren of het product juist is ofwel aan de verwachting voldoet.

Uitsluitingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumenten koop die ziet op de levering van:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling en ontvangst definitief.

Terugbetaling

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst is teruggestuurd en voldoet aan de retourvoorwaarden zoals vermeld in de algemene voorwaarden. Het bedrag dat teruggestort wordt is het volledig betaalde bedrag (inclusief initiële verzendkosten) van je bestelling. Dit geldt alleen wanneer je de volledige bestelling retourneert. Retourneer je een deel van de bestelling, dan ontvang je enkel de kosten van de geretourneerde producten en niet de initiële verzendkosten. 

Ik heb niet het juiste product ontvangen

Wanneer een artikel beschadigd of verkeerd is geleverd kun je contact opnemen met ons via winkel@da-sh.nl (je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord) of via telefoonnummer 015 2787523.